Onthaal

Het onthaalteam is het aanspreekpunt voor mensen die nieuw zijn in Labyrint of vragen hebben rond hun geaardheid. We maken je wegwijs in de vereniging en ondersteunen je in je zoektocht naar hoe je je geaardheid een plaats geeft in je leven.

 

Dit kan zowel op indiduele basis in een onthaalgesprek, of in onze praatgroepen.

 

Heb je een vraag of wil je deelnemen? Mail dan naar onthaal@labyrint-vzw.be. Ook met je verhaal kan je op dit mailadres terecht.

 

Tenzij anders aangegeven gaat de activiteit door in het Holebihuis, Diestsesteenweg 24, 3010 Kessel-Lo.

We doen dit van harte maar, zijn geen professionele hulpverleners. Indien nodig, verwijzen we door naar mensen die dat wel zijn.

 

Wil jij ons onthaalteam versterken en zo misschien ook iemands leven veranderen? Neem dan contact op via onthaal@labyrint-vzw.be zodat we verder kunnen afspreken.

Hoe belangrijk onthaal kan zijn lees je in dit verhaal.

 

*****

 

Onthaalgesprek:

 

Bij een onthaalgesprek wordt er expliciet ruimte gemaakt voor je verhaal en vragen in verband met je geaardheid en Labyrint. Je gaat met iemand van de onthaalploeg iets drinken in het Holebihuis of op een neutrale plek als je dat wenst.

 

Wil je dat graag andere LesBische vrouwen leren kennen, maar heb je drempelvrees? Dan kan je voor onze maandelijkse Op café eerst in alle rust met ons praten om daarna in het café te worden geïntroduceerd.

 

Vraag gerust je gesprek aan via onthaal@labyrint-vzw.be