Labyrint organiseert een ruim aanbod van vaste en losse activiteiten. Er is voor ieder wat wils en suggesties zijn steeds welkom. De prijs van onze activiteiten houden we bewust laag en is voor leden veelal gratis. Houd zeker de facebookpagina of nieuwsbrief in de gaten voor de agenda! 

Elke 1° zaterdag van de maand is het Female Fever. Een spetterend danscafé in de ontmoetingsruimte van Unique. De sfeer is prima en deze avond trekt elke maand weer veel vrouwen naar de ontmoetingsruimte. 

Elke 3° vrijdag van de maand is er het praatcafé. Dan zitten er sowieso veel vrouwen in de ontmoetingsruimte, er tapt iemand van Labyrint en is er altijd een vrouw die je kan aanspreken. Je kan er komen bijpraten, iets drinken of gewoon de sfeer opsnuiven. Ons café opent om 19u.

Regelmatig organiseren we een fuif. Er zijn steeds 2 DJ’s. Om middernacht speelt de tweede DJ het dak er helemaal af. Beide DJ’s draaien zowel oldies als hedendaagse muziek. 

Daarnaast vinden er heel wat losse activiteiten plaats zoals speeddating,  spelletjesavond, daguitstap, filosofische debatavond, leesclub, … Voor een volledige lijst met al onze activiteiten, kan je zeker een kijkje nemen in onze agenda.

Voor cultuurliefhebbers hebben we een aanbod van film, literatuur en uitstappen.  In november gaan we naar het Holebi filmfestival en af en toe organiseren we een filmavond. Af en toe organiseren een schrijfwedstrijd of de voorstelling van een leuk boek.